Hoe speel je voetgolf ?

Ook bij ons:

 

Baan indeling

Voetgolf is geschikt voor iedereen. 

Leuk voor: Vriendengroepen,  vrijgezellenfeestjes, teamuitje en bedrijfsfeestjes. 

Voor het hele gezin of familiedag.

Ook individuele spelers kunnen hun hart ophalen.

Spelregels en onze baan

Hoe is de baan?
De baan kent net als op een golfbaan aftrapplaatsen (tee’s) en bij ons 9 holes. 
Onderweg komt de speler diverse obstakels tegen zoals bunkers, een zandbak, groen aanleg (beplanting) en heuvels waaruit het moeilijk spelen is. 
Het is de bedoeling dat de bal met zo min mogelijk pogingen in de hole beland. 
De voetgolfbaan is bij ons niet op de Pitch&Putt golf baan, maar op een ander separaat perceel.
Daardoor is deze baan dan ook het hele jaar door en op elk gewenst tijdstip bespeelbaar. Er kan met sportieve schoenen gespeeld worden. 
9 verschillende holes speciaal gemaakt voor voetgolf !! 
De afstanden zijn relatief wat langer als bij de Pitch&Putt golf baan. Onze voetgolfbanen zijn tussen de 55 en 145 meter lang en  de  hole heeft een doorsnede van 63cm. Op de green staat bij elke hole een vlag.

 

Wij van VOETGOLF LEMELE dagen je uit om de goede combinatie van inzicht, lef, behendigheid en een beetje geluk te gebruiken voor deze 9 holes. 

Gegarandeerd dat je na 9 holes er nog weer 9 wilt. 

VOETGOLF LEMELE is er voor de individuele speler maar ook voor groepen en bedrijfsuitjes, buurt en sportverenigingen en teambuilding . 

Uitstekend als voorbereiding van een seizoen met je team. Wij zijn de zomermaanden ook in de avonduren geopend. Bel ons even voor de beschikbaarheid van de baan. Voetgolf  en een drankje op ons terras gaan prima samen .

Bij een all - inclusieve arrangement komt u niet voor een verassing te staan en weet u precies wat het achteraf kost. Wanneer u voetgolf wilt spelen bent u vrij in de keuze van uw kleding. 

 

Wij adviseren wel sportieve schoenen in verband met het ruwe terrein. Voetbalschoenen zijn prima maar ander schoeisel kan ook. Er zijn geen kleding voorschriften..

gezond bewegen op een Prachtige locatie aan de voet van de Lemelerberg.

Voetgolf en ..

 

pitch & Putt

 

 

Ons Clubhuis met terras.